Božićna Iskra

O Iskri

Božićna iskra idealan je dar djeci od 3 do 8 godina. Naročito u krizno vrijeme. Paletom brižno odabranih sadržaja željeli smo Vam omogućiti da djeci darujete ono što najviše vole – mnoštvo igre, zabave i dragih im aktivnosti, a pritom budete sigurni da će svi darovi biti korišteni na koristan način. Djeca će, igrajući se, učiti. U paketu ćete pronaći Bojanku Iskranku, edukativnu računalnu igru Božićna Iskra i paketić bojica. Pa krenimo redom:

Bojanka Iskranka - više od bojanke

Bojanka Iskranka ima 44 stranice i sastoji se od 3 dijela: bojanke, igraonice i čestitki. Dio bojanke sadržava likove i božićne scene za bojanje te dodatne igre: labirint u kojem je potrebno pronaći put do poklona, crtanje/dovršavanje crteža, spajanje brojeva, sastavljanje snjegovića. U drugom dijelu bojanke, osim ukrasa već spremnih za izrezivanje i kićenje,.djeca mogu sama izraditi atraktivne trodimenzionalne ukrase od ponuđenih gotovih predložaka - poklon kutije, ukrase za drvce, dekoraciju stola i sl. Igraonica nudi još sadržaja - Memory karte te igre „Okitimo drvce“ i „Sastavimo jaslice“ u kojima se izrezuju likovi i lijepe na predviđena mjesta na drvcu i u jaslicama.

Tu su i čestitke spremne za izrezivanje i poklanjanje najdražima. Jedna čestitka je ostavljena prazna, čeka da je uredi dječja mašta. Na njoj se mogu iscrtati likovi po želji, oslikati bojama po vlastitom izboru, a mogu se i lijepiti izrezani ukrasi iz Iskranke.

U bojanci se nalaze tekstovi Božićnih pjesama s Božićne Iskre (Božićna Iskra, Tiha noć i O pastiri, čudo novo) a nisu zaboravljene ni dodatne ideje za ukrašavanje drvca.

Edukativna računalna igra Božićna Iskra

Božićna iskra je edukativna računalna igra u kojoj djeca kroz crtane filmove, božićne pjesme te 3 zabavne i poučne igre mogu pomoći Mini da napiše pismo želja (igra slova), vratiti Medi izgubljene darove (igra brojeva) ili sami okititi svoje božićno drvce i sastaviti jaslice (bonus igre) , ali i naučiti puno toga o važnosti praštanja i ljubavi. Božićna Iskra ima i svoje božićne pjesme. Više o Božićnoj Iskri možete poronaći na www.bozicnaiskra.com

 

Naslovnica  |   Uvjeti korištenja  |   Polica privatnosti  |   Kontakt  |   Mapa weba
2012 Moj telekom d.o.o., sva prava pridržana