Mala Učilica

O Maloj Učilici

Sve na jednom CD-u: brojke, slova, priroda, promet, društvo, boje, odnosi među predmetima + 2 zabavne igre

Mala Učilica, mlađa sestra svima poznatije velike Učilice, jedinstvena je zabavna multimedijska igra i edukativni softver.

Namijenjena je djeci predškolske dobi od 4 do 7 godina i razvijena u suradnji sa stručnjacima za razvoj i potrebe predškolske djece.

Kvalitetna priča i maštoviti likovi uz zanimljive igre u potpunosti opravdavaju koncept učenja kroz igru i zabavu potičući dijete da misli i želi više, jače i bolje. Kroz čarobnu avanturu junaka Mine i Morfeka djeca upoznaju sva bitna područja za bezbrižan polazak djeteta u školu potičući ujedno njihov osobni razvoj i samopouzdanje.

Mala Učilica Vam na samo jednom CD-u donosi 7 edukativnih igara na dvije težinske razine i dvije 2 zabavne igre.

Edukativni sadržaji:

Igra Slova

Djeca upoznaju i uče sva slova abecede. U igri djeca traže junaka koji se igrati voli i učiti želi, makar nije u školi!

Igra Brojevi

Djeca uče brojeve od 1 do 10 svladavajući prepreke, brojanjem u skupu, pridruživanjem brojeva i sl. Nauče li brojeve, bit će svima drago, saznat će pritom tko je Medo, a tko čarobnjak Dago.

Igra Priroda

Djeca uče dane u tjednu, godišnja doba i njihove posebnosti u prirodi. U Svezemlji raste stablo čarobnih grana koje otkriva koliko tjedan ima dana.

Igra Društvo

Djeca upoznaju Magu i uče o njegovoj obitelji. Na obiteljskom stablu svatko mora naći mjesto pa će ih mišem smjestiti vješto.

Igra Promet

Djeca uče prijevozna sredstva i mjesta gdje ona prometuju Želimo li putovati vlakom, tračnice nam trebaju, ne možemo zrakom!

Igra Boje

Bojenjem u bojanki djeca svladavaju boje. Susreću se s nekoliko izazova, upoznaju hobotnicu, a mogu ispisati ili kreirati svoju sliku.

Igra Odnosi Među Predmetima

Djeca uče što je lijevo, a što desno, što je gore, a što dolje. U igri će i nekome morati pomoći da se vrati kući.

Dodatnim zabavnim sadržajima Mala Učilica nastoji zadovoljiti dječju potrebu za igrom, ali kroz igre razvijati i percepciju, pažnju, pamćenje i mišljenje.

Dodatni sadržaji Male Učilice:

Igra Memory

Putem ove zanimljive igre djeca razvijaju pažnju i pamćenje, a sigurno ćete se i Vi zajedno s njime zabaviti…

Igra Drvo Sveploda

Skupljanjem zdrave te izbjegavanjem nezdrave hrane koja raste na čarobnom drvetu Sveploda , djeca se upoznaje sa zdravim životnim navikama.

Više o Maloj Učilici potražite na www.malaucilica.com

Promo

Pogledajte promo Male Učilice:

Naslovnica  |   Uvjeti korištenja  |   Polica privatnosti  |   Kontakt  |   Mapa weba
2019 Moj telekom d.o.o., sva prava pridržana