Učilica za predškolce 4-7 godina

Kompletna priprema predškolaca za osnovnu školu - na zabavan način! Zaplovi u čarobnu avanturu Mine i Morfeka gdje ćeš na zabavan način upoznati osnovne edukativne pojmove i prije samog susreta s tim pojmovima u školi.

Tijekom igre nećeš biti sam, na raspolaganju ćeš imati čarobnjaka Dagu koji će te voditi svijetom Svezemlja i pomagati u teškim trenucima.

Naučiti ćeš sva slova hrvatske abecede i brojeve od 1 do 10, upoznati ćeš prirodu i društvo, promet, boje i odnose među predmetima.
Kroz razne dogodovštine upoznati ćeš i ostale zanimljive likove. Kako bih se dodatno zabavio vodimo te i do drva Sveploda gdje ćeš ponešto naučiti o zdravoj prehrani.

Morat ćeš se malo poslužiti pamćenjem da bi oslobodio Minu ili Morfeka iz dvorca kralja Neznanja - Zveka. Osim pamćenja razviti ćeš i ostale moći poput percepcije, pažnje, pamćenja, mišljenja i govora!

Zaplovi s nama u našu čarobnu avanturu i postani mali genijalac prije samog polaska u školu!

Neka priprema za školu bude zabavna!

BAŠ ZATO I BAŠ SADA - UČILICA!!!

U čarobnu avanturu predškolske Učilice vode nas

Igramo se i spremamo za školu

pru-img

slova

Upoznajmo i naučimo sva slova abecede. Za ovu igru tražimo junaka koji se igrati voli i učiti želi, makar nije u školi!

pru-img

brojevi

Kroz igru brojeva učimo brojeve od 1 do 10. Prepreke neke također moramo savladati, a onda prebrojati u skupu, koji ćemo broj kojemu pridružiti. Naučimo li brojeve, bit će svima drago, saznat ćemo pritom tko je Medo, a tko čarobnjak Dago.

pru-img

PRIRODa

U Svezemlji raste stablo čarobnih grana koje otkriva koliko tjedan ima dana. Zato ćemo u igri prirode naučiti dane u tjednu i godišnja doba. Priroda se u proljeće, ljeto, jesen i zimu mijenja, a što pripada kojem godišnjem dobu doznajmo uz Učilicu.

pru-img

DRUŠTVO

Upoznat ćemo našeg Magu i naučiti nešto o njegovoj obitelji. Na obiteljskom stablu svatko mora naći mjesto, pa ćemo ih mišem smjestiti vješto.

pru-img

PROMET

Želimo li putovati vlakom tračnice nam trebaju, ne možemo zrakom. U igri prometa učimo prijevozna sredstva i mjesta gdje ona prometuju.

pru-img

BOJE

Boje ćemo najlakše savladati bojenjem u bojanki. Susresti se možemo s nekoliko izazova, upoznati hobotnicu, ispisati ili kreirati svoju sliku.

pru-img

ODNOSI MEĐU PREDMETIMA

Naučimo što je lijevo, a što desno, što je gore, a što dolje. U ovoj igri nekome ćemo morati pomoći da se vrati kući, zato zajedno s njim naučimo odnose među predmetima.

pru-img

BONUS: MEMORY I DRVO SVEPLODA

Vježbanje koncentracije i pamćenja, razvoj mišljenja, te upoznavanje sa zdravom prehranom i životnim navikama